slide1 slide2 slide3 slide4

Ndërtojmë ëndrra

ORION-CONSTRUCTION, tashmë një kompani me emër të konsoliduar në treg, vjen në Durrës pas eksperiencës së gjatë në tregun kryeqytetas, me projektin më të ri rezidencial PORTVIEW.

Me përkushtimin dhe seriozitetin maksimal, me dëshirën dhe ambicien për t'i sjellë klientëve tanë dhe qytetit në tërësi, standartet më të larta të jetesës dhe teknologjitë më të avancuara, ju propozojmë një ndërtesë rezidenciale e cila do të ndryshojë konceptin tuaj për shtëpinë.

I vendosur në një zonë të privilegjuar për nga natyra, vetëm pak minuta larg qendrës...

 

lexo me shume

Ndërtojmë ëndrra

ORION-CONSTRUCTION, tashmë një kompani me emër të konsoliduar në treg, vjen në Durrës pas eksperiencës së gjatë në tregun kryeqytetas, me projektin më të ri rezidencial PORTVIEW.

Me përkushtimin dhe seriozitetin maksimal, me dëshirën dhe ambicien për t'i sjellë klientëve tanë dhe qytetit në tërësi, standartet më të larta të jetesës dhe teknologjitë më të avancuara, ju propozojmë një ndërtesë rezidenciale e cila do të ndryshojë konceptin tuaj për shtëpinë.

I vendosur në një zonë të privilegjuar për nga natyra, vetëm pak minuta larg qendrës...

 

lexo me shume

Ndërtojmë ëndrra

ORION-CONSTRUCTION, tashmë një kompani me emër të konsoliduar në treg, vjen në Durrës pas eksperiencës së gjatë në tregun kryeqytetas, me projektin më të ri rezidencial PORTVIEW.

Me përkushtimin dhe seriozitetin maksimal, me dëshirën dhe ambicien për t'i sjellë klientëve tanë dhe qytetit në tërësi, standartet më të larta të jetesës dhe teknologjitë më të avancuara, ju propozojmë një ndërtesë rezidenciale e cila do të ndryshojë konceptin tuaj për shtëpinë.

I vendosur në një zonë të privilegjuar për nga natyra, vetëm pak minuta larg qendrës...

 

lexo me shume

Ndërtojmë ëndrra

ORION-CONSTRUCTION, tashmë një kompani me emër të konsoliduar në treg, vjen në Durrës pas eksperiencës së gjatë në tregun kryeqytetas, me projektin më të ri rezidencial PORTVIEW.

Me përkushtimin dhe seriozitetin maksimal, me dëshirën dhe ambicien për t'i sjellë klientëve tanë dhe qytetit në tërësi, standartet më të larta të jetesës dhe teknologjitë më të avancuara, ju propozojmë një ndërtesë rezidenciale e cila do të ndryshojë konceptin tuaj për shtëpinë.

I vendosur në një zonë të privilegjuar për nga natyra, vetëm pak minuta larg qendrës...

 

lexo me shume

Projektet

Projekti Port View ORION-CONSTRUCTION, tashmë një kompani me emër të konsoliduar në treg, vjen në Durrës pas eksperiencës së gjatë në tregun kryeqytetas, me projektin më të ri rezidencial PORTVIEW. Me përkushtimin... Lexo me shume
Tower Bridge 2 Pas përfundimit me sukses të kompleksit "Tower Bridge "1, një kompleks me 5 godina në të cilën kanë filluar të jetojnë familje, të marrin jetë biznese dhe të shijojnë bukurinë dhe komoditetin që... Lexo me shume
Tower Bridge 1 Projekti me ambicioz i “ORION Construction” eshte  Kompleksi Rezidencial "Tower Bridge - Ura qe lidh kullat". Me nje siperfaqe ndertimi prej 100 mije meter katror, shume prane Malit te Dajtit... Lexo me shume

Shitjet

Apartamente

Apartamente me sipërfaqe 60m2-130m2. Në gamën e larmishme... me shume...

Parkime

Parkime nëntokësore janë në shërbim të banorëvë dhe bizneseve në... me shume...

Ambiente Tregtare

Ambiente tregtare ofrojnë mundësi të...me shume...

Projekti Port View

Llogaritesi i kredisë

Galeria

landscapelandscapelandscapelandscapelandscapelandscapelandscapelandscapelandscape

Newsletter

Vendosni emailin dhe regjistrohuni per te marre te rejat tona te fundit.

Kontakt

Zyrat Qendrore
Rruga e Kosovareve, pall. Orion,
Tirana - Albania

Cel:+355 69 40 59 502
 +355 69 40 59 333
Tel:+355 4 22 33 202
Fax:+355 4 22 25 598