Kontakt

Kontakt

Adresa:
Rruga e Kosovareve, pall. Orion Tirane Shqiperi

Telefoni: +355 4 22 33 202

Faks: +355 4 22 25 598

Celular: +355 69 40 59 502, +355 69 40 59 333

orion-construction.com

Formulari i kontaktit

Nis email. Tana fushat me * janë të domosdoshme.

Llogaritesi i kredisë

Galeria

landscapelandscapelandscapelandscapelandscapelandscapelandscapelandscapelandscape

Newsletter

Vendosni emailin dhe regjistrohuni per te marre te rejat tona te fundit.

Kontakt

Zyrat Qendrore
Rruga e Kosovareve, pall. Orion,
Tirana - Albania

Cel:+355 69 40 59 502
 +355 69 40 59 333
Tel:+355 4 22 33 202
Fax:+355 4 22 25 598