Partneret

sidenor

 

SIDENOR - Sidenor, stampa e cilësisë në hekurat e ndërtimit. Një nga faktorët më kryesorë për sigurinë dhe rezistencën e çdo ndërtese është cilësia e hekurit të ndërtimit që përdoret për armimin e betonit.

www.sidenor.gr

 

patrizia-pozzi

 

STUDIO D'ARCHITETTURA GAZZA MASSERA

www.patriziapozzi.it

sannini

 

Sannini Impruneta S.P.A - Në ditët e sotme Sannini është një nga prodhuesit më të rëndësishme në fushën e terrakotes. Prodhimi i saj industrial është i bazuar në teknologjitë më të përparuara pa kompromentuar natyralizmin specifik të terrakotes  apo  thjeshtësinë e saj të çmuar.

www.sannini.it

 

laruccia

 

Vito Laruccia SpA - eshte nje kompani me me shume  se tridhjetë vjet në fushen e hidrosanitareve qeramike, rubinetave etj…

www.vitolaruccia.it

 

Llogaritesi i kredisë

Galeria

landscapelandscapelandscapelandscapelandscapelandscapelandscapelandscapelandscape

Newsletter

Vendosni emailin dhe regjistrohuni per te marre te rejat tona te fundit.

Kontakt

Zyrat Qendrore
Rruga e Kosovareve, pall. Orion,
Tirana - Albania

Cel:+355 69 40 59 502
 +355 69 40 59 333
Tel:+355 4 22 33 202
Fax:+355 4 22 25 598